Mijn naam is Esther van Gent. Ik werk sinds 2000 in de beautybranche, ik ben schoonheidsspecialiste en consulente in de plastische en esthetische chirurgie. 

De basis begint met een gezonde huid.

We weten dat we goed voor ons lichaam moeten zorgen door gezond te eten en te drinken, regelmatig te sporten, genoeg te slapen en op tijd te ontspannen. De huid is het grootste orgaan en verdient ook een goede verzorging om gezond te worden en te blijven.

Verder bied ik in mijn salon sugaring aan, een ontharing op basis van een suikerpasta. Puur natuurlijk en verzorgend voor de huid. 

Een stapje verder dan de basis…

Naast mijn eigen salon werk ik al sinds 2002 bij ATS kliniek in Vlijmen, een privékliniek voor plastische en esthetische chirurgie. Ik ben hier consulente, mocht u interesse hebben in bijvoorbeeld een bovenooglidcorrectie of een behandeling injectables, dan kan ik u daar alles over vertellen en in adviseren. Ook wordt daar laserontharing, fractional laser en behandeling van pigmentvlekken uitgevoerd.

Tevens schrijf ik voor het beautyplatform Beautyjournaal, waarvoor ik nieuwe producten en behandelingen test en review. Op deze manier blijf ik up-to-date van alle nieuwigheden op de beautymarkt.

Ik hoop u te ontmoeten in mijn salon!